Компания туралы

Біз кімбіз?

Юпитер-К жеке ғылыми-зерттеу институты 2020 жылы құрылды. Ғылыми, ғылыми-техникалық қызметпен айналысу үшін Білім және ғылым министрлігінің Ғылым комитетімен аккредиттелген. Компания микробалдырлар саласында зерттеулер жүргізуде. 2024 жылдың аяғында мемлекеттік Ғылым қорынан хлорелла микробалдырлары негізіндегі өнім өндірісін коммерцияландыру үшін грант алынды.

Біздің артықшылықтарымыз

Өндіріс Қазақстанда орналасқан, сондықтан тұтынушылар өзінің қасиетін толық сақтап қалған хлорелла негізіндегі жаңа піскен өнімдерді тез ала алады

Дененің жеңіл сіңімділігі

Ол денені ақуыздармен, витаминдермен және минералдармен тез нәрлендіреді, денсаулықты жақсартады.

Рекордтық өсу

Орта азиялық бірегей штаммға байланысты жоғары өнімділік.

Үшінші тарап микроорганизмдерінің болмауы

Максималды пайда мен қауіпсіздік үшін тамаша тазалық.

Біздің серіктестеріміз

Біздің әңгімеміз

2020

“Юпитер-К” ЖШС 2020 жылы құрылды.

2021-2022

Зертхана құрылып, ғылыми-зерттеу және тәжірибелік-конструкторлық жұмыстар жүргізілуде, тақырып бойынша мақалалар мен монографиялар жариялануда.

2023

Азық қоспасына алғашқы патент, тағамдық қоспаға сәйкестік декларациясы алынды

2023

Қазақстанның ғылым және жоғары білім министрлігі ғылыми, ғылыми-техникалық қызмет субъектісі ретінде аккредиттелді.

Грант

Жобаны жүзеге асыру үшін Қазақстанның Ғылым қорының гранты алынды

Өндіріс кезеңдері

Фотобиореакторда өсу

Біз хлорелланы экологиялық таза және тиімді өсіру үшін автоматтандырылған технологияларды қолданамыз.

Қоректік заттардың концентрациясы

Біз өңдеудің әр кезеңінде максималды пайдалы элементтерді сақтаймыз.

Кептіру және орау

Біз заманауи технологиялардың арқасында дайын өнімнің сапасы мен қауіпсіздігіне кепілдік береміз.

Біздің сертификаттар